Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dansk Erhverv vil se handling

Søgeord:

27. august 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

162 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Byg mere vej, lyder det.

 

På baggrund af regeringens udmelding om at ville afsætte 60 mio. kr. til en forundersøgelse af en fast forbindelse over Kattegat, føler Dansk Erhverv sig kaldet til at efterlyse større investeringer i infrastruktur.

 

”Det er fint, at regeringen vil undersøge en Kattegatbro igen, men Dansk Erhverv minder om, at projekterne står i kø, mens trafikken sander mere og mere til”, lyder det i en skriftlig meddelelse, hvor Jesper Højte Stenbæk, fagchef for transport i Dansk Erhverv, tilføjer:

 

- Svaret fra de seneste regeringer på krav om ny infrastruktur har overvejende været nye undersøgelser og en henvisning til EU's anlægsloft som forklaring på, at der ikke bliver bygget mere. Det kan danskerne så høre på, mens de sidder i kø på stadig mere tilstoppede veje, siger Jesper Højte Stenbæk og fortsætter:

- Erhvervslivet efterlyser en finansieret plan for, hvad vi skal bygge hvornår. Rigtig mange trafikprojekter ligger klar og undersøgt, men mange af analyserne er efterhånden så gamle at de ikke svarer til nutidens behov. Nu vil vi gerne se handling og ikke blot nye analyser, siger Jesper Højte Stenbæk.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk