Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dansk speditør på franske hænder

Søgeord:

31. januar 2018  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1096 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Bolloré køber Global Solutions.

Den store franske transport- og logistikkoncern Bolloré Logistics har købt den danske speditionsvirksomhed Global Solutions A/S.

 

Det skriver Bolloré Logistics i en skriftlig meddelelse.

 

Vækst gennem opkøb

Global Solutions blev stiftet i 2006 af Thomas Toubro, der med mere end 25 års erfaring i transportbranchen – herunder lederstillinger hos A.P. Møller – Mærsk – følte sig godt klædt på til at skabe en virksomhed, der kunne være en modpol til de globale speditører. Global Solutions har i dag afdelinger i Vejle og Dragør.

 

Købet af aktiemajoriteten i den danske virksomhed er en del af Bolloré Logistics’ strategi om udvikling og vækst gennem strategiske opkøb. Og med det nye opkøb udvider Bolloré Logistics således det europæiske netværk samt selskabets end-to-end løsninger på det skandinaviske marked.

Henri Le Gouis, administrerende direktør for Bolloré Logistics i Europa:

 

- Dette nye sted gør det muligt for os bedre at betjene vores kunder i Danmark og mere generelt i Skandinavien. Vi vil støtte danske virksomheder i deres internationale udvikling og logistikprojekter, særligt i Afrika, fremtidens kontinent med stærke markedsmuligheder, hvor vi opererer som det første integrerede logistiknetværk, siger Henri Le Gouis.

 

I Europa er Bolloré Logistics repræsenteret på 165 lokationer i 22 lande med i alt 5.500 medarbejdere.

 

Thomas Toubro, administrerende direktør og stifter af Global Solutions:

 

- Jeg er tilfreds og beæret over nu at være en del af den store Bolloré-familie. Jeg har stor tiltro til fremtiden og tror på vores evne til at hæve Bolloré Logistics til at være blandt de førende transport- og logistikoperatører i Skandinavien, siger Thomas Toubro.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com