Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dansk Transport Forlag skifter hænder

Søgeord:

30. maj 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2324 gange

Læses i øjeblikket af:

1

DVV Media Group GmbH i Hamborg, der via datterselskabet Dansk Transport Forlag A/S udgiver tidsskrifterne Trans Inform og Danmarks Transport-Tidende, har fra 1. juli overdraget disse aktiviteter til Lastbil Magasinet ApS.

DVV Media Group GmbH i Hamborg, der via datterselskabet Dansk Transport Forlag A/S udgiver tidsskrifterne Trans Inform og Danmarks Transport-Tidende, har fra 1. juli overdraget disse aktiviteter til Lastbil Magasinet ApS.- Vi har i nogen tid set os omkring en samarbejdspartner i Danmark, som vil kunne drive Trans-Inform og Danmarks Transport-Tidende videre, efter at redaktør Gwyn Nissen har valgt at søge nye udfordringer fra 1. juli.. Lastbil Magasinet er et stærkt brand inden for branchen, og vi er sikre på, at alle tre tidskrifter fortsat vil kunne dække den danske transportbranche bredt og på en professionel måde fremover, udtaler Dieter Flechsenberger, direktør for DVV.

 

- Vi er glade og stolte over at have fået muligheden for at overtage to meget seriøse tidsskrifter, der har været kendt i branchen i mere end 25 år. Både Trans Inform og Danmarks Transport-Tidende er veldrevne fagblade med kompetente medarbejdere. De tre titler dækker forskellige områder af branchen og læsersegmenter, og de vil fortsætte som tre selvstændige udgivelser, siger Bjarne Routhe, indehaver af og salgschef på Lastbil Magasinet.

Dansk Transport Forlags chefredaktør og adm. direktør, Gwyn Nissen, skifter 1. juli til et nyt job som chefredaktør for Der Nordschleswiger, det tyske mindretals avis i Sønderjylland.

 

- Vi ser frem til i fremtiden at styrke både Danmarks Transport-Tidende, Trans Inform og Lastbil Magasinet, der med hver deres kvaliteter og målgrupper tilsammen dækker alle facetter af transportbranchen lige fra gummihjulene til de bonede gulve. Det er blade med hver deres skarpe og uafhængige profil med den journalistiske kvalitet i højsædet, og den udvikling vil fortsætte fremadrettet, siger Rasmus Haargaard, chefredaktør på Lastbil Magasinet.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com