Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dansk underdirektør i Emirates SkyCargo

Søgeord:

14. januar 2015  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1681 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Emirates SkyCargo ansætter Henrik Ambak som ny underdirektør.

 

Danske Henrik Ambak er netop tiltrådt stillingen som ny underdirektør for alle cargo-operationer i verdens tredjestørste luftfragtsselskab, Emirates SkyCargo.

 

Ambak har 27 års erfaring i branchen fra selskaber som Novia, CSLux og Cargolux, men nu er det altså det mellemøstlige selskab, der kommer til at nyde godt af danskerens erfaring og ekspertise.

 

Ud over selskabets 140 lokationer rundt om i verden får Henrik Ambak, fra selskabets hub i Dubai, også ansvar for at lede selskabets Cargo Mega Terminal i Dubais lufthavn og Emirates SkyCentral i Dubai World Central.

En tid med god vækst

Nabil Sultan, Emirates’ divisionsunderdirektør for cargo:

 

- Henrik har stor erfaring i luftfragtsindustrien, og det gør ham til en fantastisk tilføjelse til vores hold. Han slutter sig til os på et spændende tidspunkt, hvor vi oplever god vækst, især med den nylige start af fragtoperationer i Emirates SkyCentral og udvidelsen af vores eksisterende faciliteter i Dubai International, siger Nabil Sultan.

 

Også Henrik Ambak selv ser frem til samarbejdet:

 

- Jeg er stolt over at tilslutte mig den markedsledende virksomhed, der har en stærk vækstvision for fremtiden. Jeg glæder mig til at blive en del af Emirates SkyCargo-holdet og til at bidrage til selskabets fortsatte succes, siger han.

Emirates’ flåde består af 232 fly. Selskabet har dog planer om at tilføje yderligere 284 af slagsen over de næste par år.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com