Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Danske fartskriver-værksteder klar til fremtiden

Søgeord:

12. juni 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Fartskriver Danmark A/S er ved at ligge sidste hånd på et projekt, der skal fremtidssikre de danske fartskriver-værksteder, i form af en række kvalificerende kurser.

Fartskriver Danmark A/S er ved at ligge sidste hånd på et projekt, der skal fremtidssikre de danske fartskriver-værksteder, i form af en række kvalificerende kurser.Efter at have udstyret værkstederne med de sidste nye redskaber, er de danske fartskriver-værksteder klar til at tage fat på de nye krav, der blev indført oktober 2012.

 

Undervejs har Fartskriver Danmark A/S udstyret og undervist værksteder i de tekniske aspekter af lovgivningen og introduceret værkstederne for ikke alene produkterne fra VDO, men også et unikt fartskriver værkstedskoncept – VDO ServiceCenter. VDO ServiceCenter er vognmandens og branchens garanti for en kompetent og fremtidssikret servicering af deres VDO produkter.

 

- Med de stigende tekniske krav til både fartskriver, værksted og køretøjer, er det nødvendigt for os at sikre kunderne den bedst mulige service og viden rundt om på værkstederne, hvorfor vi har valgt at sikre os know-how på vores produkter ude i felten. Med VDO ServiceCentrene giver vi værkstederne mulighed for teknisk træning og support, således at de kan servicere den danske transportbranche på bedste vis, siger Jesper Salmansen, Country Manager hos Fartskriver Danmark A/S

Endvidere understreger Jesper Salmansen, at de autoriserede VDO ServiceCentre alle er i stand til at håndtere henvendelser samt er aktive i deres lokalområde med markedsføring af VDOs produkter.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com