Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Danske flyveledere vil ikke strejke

Søgeord:

26. juni 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

De danske flyveledere kommer ikke til at deltage i den bebudede strejke, som den europæiske sammenslutning af fagforeninger for flyveledere har bebudet, skriver check-in.dk.

De danske flyveledere kommer ikke til at deltage i den bebudede strejke, som den europæiske sammenslutning af fagforeninger for flyveledere har bebudet, skriver check-in.dk.Den 10. oktober har Air Traffic Controllers European Unions Coordination (ATCEUC); som sammenslutningen hedder, bebudet storstrejke over hele Europa. ATCEUC har opfordret de i alt 14.000 medlemmer i 26 europæiske lande til at nedlægge arbejdet i protest mod et forslag fra EU Kommissionen til Single European Sky 2+ reformen.

 

- Dansk Flyvelederforening mener, at de foreslåede krav til økonomi, effektivitet og miljøforbedringer er urealistiske, og i sidste ende kan true sikkerheden i luften og medføre store forsinkelser i hele Europa, lyder det i en pressemeddelelse fra Dansk Flyvelederforening, der dog ikke mener, at strejke er den rigtige løsning, og derfor ikke støtter op om ATCEUC's forslag. /anga

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com