Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Danske Havne inviterer til havnekonference 2014

Søgeord:

11. marts 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2275 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Havnekonferencen "Europas bedste havne" holdes fra tirsdag 1. april til torsdag 3. april fra og på Kystvejens Hotel- og Konferencecenter i Grenaa.

Havnekonferencen "Europas bedste havne" holdes fra tirsdag 1. april til torsdag 3. april fra og på Kystvejens Hotel- og Konferencecenter i Grenaa.Konferencens afsæt er Danske Havnes vision om, at de danske havne skal være Europas bedste. Ambitionen er at styrke havnene som virksomheder.

 

Danske Havne vil bidrage til at styrke havnenes økonomiske udvikling, position og omdømme - det er rammen for årets havnekonference.

 

På konferencen tages der udgangspunkt i de vilkår, som havnene opererer under. Repræsentanter fra nogle af Europas bedste havne fortæller, hvad de danske havne er oppe imod.

 

Gennem oplæg og workshops sættes der fokus på styrker og udfordringer på vej mod at blive de bedste havne i Europa at anløbe og etablere sig i.

Både transportministeren og transportordførere stiller op til dialog og debat.

 

Konferencen begynder 1. april, hvor Grenaa Havn A/S og Norddjurs Kommune er værter, når deltagerne sejler ud til Anholt Vindmøllepark.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com