Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Danske Havne skal have ny direktør

Søgeord:

1. februar 2016  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

731 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Gitte Lillelund Bech forlader overraskende posten.

 

Danske Havne, der er erhvervshavnenes brancheorganisation, skal have ny direktør. Gitte Lillelund Bech, nuværende direktør, fratræder sin stilling senest ved udgangen af april 2016, idet hun har sagt ja til en stilling som Public Affairs Director hos Advice a/s i København.

 

-Da jeg sagde ja til jobbet som direktør for Danske Havne for knap 2 år siden, havde jeg på ingen måde forestillet mig, at jeg ”skulle rende af pladsen” efter knap 2 år, men jeg har fået et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til.

Der lyttes

- Jeg har nydt min tid som direktør og er rigtig glad for at se den udvikling, som vi har været igennem. Danske Havne er i dag en spiller i det blå Danmark, som der lyttes til, samtidig med at vi er en spiller i den offentlige debat og hos vores ressortministerium. Det er ikke tilfældigt, at havnenes nuværende minister Hans Christian Schmidt ikke forsømmer nogen lejlighed til at besøge en havn, når han kan komme til det. Og det er Danske Havnes fortjeneste.

- Alt, hvad jeg hører fra vores samarbejdspartnere, er, at Danske Havne bliver der lagt mærke til. Det er i høj grad et resultat af sekretariatets mangestrengede indsats, da alle i sekretariatet har fokus på både at synliggøre Danske Havnes prioriteter, understøtte vores medlemmer i deres udvikling og specialisering og påvirke den politiske dagsorden.

Proces fuldført

Danske Havnes bestyrelsesformand professor Peter Maskell vil gerne takke Gitte Lillelund Bech for de knap 2 år som Danske Havnes første direktør.

 

- Gitte har været med til at fuldføre processen med selvstændiggørelse af Danske Havne, en proces der blev igangsat i 2013. Det har vi været glade for, og jeg vil gerne takke Gitte for indsatsen og det gode sam-arbejde, udtaler Peter Maskell.

 

- Nu går vi i gang med at finde en ny direktør til Danske Havne, som kan fortsætte udviklingen af vores brancheforening forretningsmæssigt, og som kan sikre fortsat kvalificeret påvirkning af såvel Christiansborg som EU. Hovedfokus er også fremadrettet at skabe resultater og agere i krydsfeltet mellem forretning, forening og politisk styrede miljøer, fortsætter Peter Maskell.

- Vi har iværksat en hurtig proces med at finde en ny direktør til Danske Havne, således at vi forhåbentligvis kan have den kommende direktør på plads før sommerferien.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com