Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Danske Maritime flytter

Søgeord:

14. december 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

621 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nyt domicil i Herlev.

Danske Maritime vil fra nytår skabe et fagligt samlingspunkt for den maritime industri i Danmark og flytter derfor til sit eget domicil. Flytningen giver mere plads til ansatte, gæstekontorer, mødelokaler og nemmere kørsel fra hele landet.

 

Brancheorganisationen for værfter og maritime leverandører flytter fra Amaliegade i indre København til sit eget nyindkøbte og nyistandsatte kontorhus i Herlev i Københavns omegn. Flytningen sker for at få mere plads samt give bedre faciliteter og adgangsforhold for den stigende medlemsskare.

 

-Vi efterkommer et længe næret ønske fra vores medlemmer om bedre mødefaciliteter og parkeringsforhold, når de ankommer fra mange steder i landet. Samtidig får vi nye muligheder for at tilbyde kontorer, blandt andet til maritime iværksættere, der kan drage nytte af et fagligt højt miljø, siger adm. direktør Jenny N. Braat, Danske Maritime.

Boet i København siden 1919

Vokseværk i Danske Maritime, både i antal af medlemmer og medarbejdere, har været stærkt medvirkende til beslutningen. Det er kun to et halvt år siden, at Danske Maritime, der har haft til huse i København siden 1919, hvor organisationen oprindeligt bliv stiftet, flyttede til store kontorlokaler i Amaliegade 14 efter nogle år i Amaliegade 33 og før det lokaler i St. Kongensgade 128. Men det sidste års tid har det knebet gevaldigt med pladsen.

 

-Med de ambitioner, vi og vores medlemmer har for fremtiden, er det på høje tid, at vi får gjort alvor af at få eget maritimt hus, hvor der er plads til større armbevægelser og flere aktiviteter til gavn for de maritime virksomheder, siger Jenny N. Braat.

816 kvm. og parkering til 30 biler

’Danske Maritimes Hus’, som det er døbt, på Symfonivej 18 i Herlev har 816 kvm. fordelt på tre etager. Der er parkeringsplads for cirka 30 biler, og huset ligger tæt på både ringvej og motorvej, ligesom der kun et få minutters gang til Herlev S-station.

 

Huset har gæstekontorer for medlemmer, som de kan anvende som midlertidig base, når de er i hovedstaden, samt fire separate mødelokaler i forskellig størrelse.

 

Telefonnumre vil være uændrede.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com