Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Danske Maritime undersøger finansiering

Søgeord:

10. januar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2259 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Danske Maritime analyserer nu den danske maritime industris muligheder for finansiering via i et projekt, der søsættes primo 2014 med støtte fra Den Danske Maritime Fond.

Danske Maritime analyserer nu den danske maritime industris muligheder for finansiering via i et projekt, der søsættes primo 2014 med støtte fra Den Danske Maritime Fond.- Projektet er højaktuelt for den danske maritime industri. Mange af virksomhederne, ikke mindst de små og mellemstore, kan have vanskeligt ved at få et overblik over de eksisterende finansieringsmuligheder og skaffe tilstrækkelig kapital til vækst, udvikling og eksport, siger Jenny N. Braat, adm. direktør i Danske Maritime.

 

Hun tilføjer:

 

- Som en del af projektet vil Danske Maritime udarbejde en oversigt over de aktuelle finansieringsmuligheder, som kan hjælpe virksomhederne til at identificere den mest optimale finansiering. Samtidig skaber projektet et grundlag for at identificere behov for nye finansieringsinstrumenter, der i særlig grad vil matche den maritime industris behov og derigennem medvirke til at styrke erhvervets konkurrenceevne.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com