Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Konkurrencedygtige danske pallevogne

Søgeord:

7. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

EUs anti-dumpingtold på pallevogne, importeret fra Kina til EU-lande, gælder også rustfri pallevogne.

EUs anti-dumpingtold på pallevogne, importeret fra Kina til EU-lande, gælder også rustfri pallevogne.Det betyder, at prisforskellen er meget lille mellem kinesisk-producerede rustfri pallevogne og rustfri konkurrenter fra eksempelvis Danmark.

 

-Der har hidtil været mest fokus på, at anti-dumpingtolden omhandlede malede produkter. Men for mange virksomheder og brancher er det altafgørende, at det materiale, der bruges til det interne transportudstyr, kan holde til grundig rengøring eller aggressive miljøer, siger Gitte Kirkegaard, salgsdirektør hos Logitrans A/S.

 

Især levnedsmiddelindustri og farmaceutisk industri stiller meget store krav til det materiale, som det intern transportmateriel er fremstillet af. Våde og aggressive miljøer har en kraftig indvirkning på materialet, og rengøringsvenligt og korrosionsbestandigt transportmateriel er en forudsætning i sådanne brancher.

-Derfor er det vigtigt at få frem i lyset, at der også er penge at spare på rustfri pallevogne, som er produceret i Europa. Vi vil gerne slå et kraftigt slag for, at det ikke kan betale sig at købe andet end vores rustfri pallevogn, som er helt igennem god og holdbar dansk kvalitet. Med alle de fordele, som vores rustfri pallevogn byder på, er den meget lille merpris godt givet ud, fortæller Gitte Kirkegaard.

 

På det danske marked sælges produkterne gennem NP Trucks med afdelinger i Horsens og Roskilde.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com