Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Danske Speditører foreslår en Logistikkommission

Søgeord:

20. november 2014  |  

Læst i alt:

2673 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Vejtransportrådet er på trapperne med en temperaturmåling af de brancher, som tager sig af godset på vejene.

 

- Det virker seriøst. Vi vil få bekræftet, at brancherne har levedygtige virksomheder og stærke kompetencer, siger adm. direktør i Danske Speditører, Martin Aabak.

 

- Lad os tage glæden på forskud som springbræt for hele logistiksektorens fremtid i Danmark. Lad os få en logistikkommission, som kan samle alle aktører og myndigheder til en indsats for at gøre Danmark til tyngdepunkt for godslogistikken i Nordeuropa og skabe endnu flere jobs, endnu flere kompetencer og yderligere vækstfordele til det øvrige danske erhvervsliv.

 

- Lastbiler og togvogne, skibe og fly er byggeklodser i et kompliceret samlesæt, som også omfatter terminaler, lagre, disponering, dokumenter, jura og myndighedsindsatser. Logistik og ledelse af forsyningskæder handler om varernes veje over hele den vide verden. Det er kollektiv transport af værdier til gavn for beskæftigelse, erhvervslivet og forbrugere. Og vi kan det dér. Det er realistisk, at 10 pct. af verdens logistik kan blive styret fra Danmark” udtaler Danske Speditørers administrerende direktør Martin Aabak.

- Vi skal se ud over hindringer, som f.eks. at chaufførfaget har 60 pct. af sine udøvere i aldersgruppen 40 til 60 år, og at det om kort tid bliver mere end svært at rekruttere nye. Vi skal kunne spille på hele det internationale klaver.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com