Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dansker i Shell-finale

Søgeord:

30. maj 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2269 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Snart pakker Carsten Jensen fra KD Logistik ApS kufferten for at repræsentere Danmark ved Shells European Driver Competition i Tyskland.

Snart pakker Carsten Jensen fra KD Logistik ApS kufferten for at repræsentere Danmark ved Shells European Driver Competition i Tyskland.Virksomheder og chauffører dyster igen i år ved finalen Shell FuelSave Partner European Driver Competition 2013. Her samles de bedste chauffører blandt Shells mange FuelSave Partner kunder i Europa for at kåre årets mest brændstoføkonomiske chauffør.

 

I år sker det med dansk deltagelse i form af chauffør Carsten Jensen og ejer Kim Dybdahl fra KD Logistik, når finalen løber af stablen den 13. juni i Augsburg i Tyskland. De får følgeskab af deltagere fra Østrig, Belgien, Tyskland, Ungarn, Holland, Polen og Storbritannien.

 

- Konkurrencen i Tyskland udspringer af vores daglige arbejde med at hjælpe transportbranchen til at reducere brændstofforbrug og -omkostninger. Omdrejningspunktet er vores avancerede brændstofstyringssystem, Shell FuelSave Partner, der giver transportører og deres chauffører konkret indblik i det store potentiale, der ofte er for at sænke brændstofomkostningerne, siger Line Edlefsen, Marketing Manager i Dansk Shell.

Finalen ved Shell FuelSave Partner European Driver Competition samler de bedste af mere end 1300 chauffører fra 35 virksomheder rundt om i Europa. Finalisterne er udpeget af tekniske eksperter fra den tyske kontrolorganisation DEKRA og Shell på baggrund af detaljerede køredata fra netop Shell FuelSave Partner systemet.

 

I finalen måles chaufførernes præstationer mht. køreadfærd og brændstofforbrug ved hjælp af FuelSave Partner-systemet.

 

Vinder-virksomheden i finalen kan køre hjem med et kursus i brændstoføkonomisk kørsel til en værdi af 3000 euro. Til den vindende chauffør venter en køredag hos Ferrari, mens nummer to kan se frem til en køredag med Porsche.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com