Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dansker på toppost

Søgeord:

11. december 2015  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

778 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Niels Smedegaard ny formand for europæisk rederiforening.

Næstformand i Danmarks Rederiforening og adm. direktør i DFDS, Niels Smedegaard, vil fra 1. januar 2016 sætte sig for bordenden som ny formand for den europæiske rederiforening, ECSA. Niels Smedegaard afløser Thomas Rehder, der har været formand for ECSA siden december 2013.

 

-Med udgangspunkt i det fremragende arbejde fra min forgænger vil jeg som ny formand for ECSA have fokus på skibsfartens store betydning og på, at vi som branche skal være endnu mere proaktive for at finde løsninger på de udfordringer, der ligger forude. En af topprioriteterne er revideringen af EU’s skibsfartspolitik i 2017. Jeg er overbevist om, at vi via øget dialog med alle relevante interessenter kan få implementeret de nødvendige ændringer på en lang række politiske spørgsmål, siger Niels Smedegaard.

Rederiforeningen glæder sig over Niels Smedegaards nye rolle og ser frem til to år med gejst og moderne tilgang til EU.

 

-Niels Smedegaard er en moderne leder med en klar mission, og han er allerede i gang med at sætte sit præg på den europæiske søfartsorganisation. EU og de europæiske organisationer har hårdt brug for ledere, med klare mål og prioriteringer. Det har Niels Smedegaard. Derfor glæder vi og også til at bakke hans arbejde op i de kommende år i ECSA, siger Director EU Affairs, Simon C. Bergulf fra Danmarks Rederiforening.

 

Niels Smedegaard har været adm. direktør for DFDS-koncernen siden 2007. Tidligere var han adm. dir. for e-gatematrix, et selskab i Gate Gourmet-koncernen og inden da underdirektør i Swissair. Niels Smedegaard har bl.a. også været formand for Bikubenfonden.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com