Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dantras dækpleje hos Michelin Solutions

Søgeord:

13. september 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2259 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Al dækvedligehold på 159 speciallastbiler hos transportvirksomheden Dantra er i dag Michelin Solutions ansvar.

Al dækvedligehold på 159 speciallastbiler hos transportvirksomheden Dantra er i dag Michelin Solutions ansvar.Aftalen frigør administrative ressourcer, sikrer løbende dækkontrol, sparer lagerplads og titusinder af kroner til brændstof hvert år.

 

- De kommende fire år garanterer Michelin Solutions for vores forsyninger af dæk og for, at vi altid kører med optimale dæk og rette dæktryk og dækmønster, forklarer Kenneth Jensen, adm. direktør i Dantra.

 

- Ved at outsource dækadministrationen forventer vi at spare brændstof og ikke mindst administrative ressourcer. Når vores løbende vedligehold og planlægning af dækservice er i hænderne på eksperterne, kan vi koncentrere os om vores kerneforretning.

 

For mange transportvirksomheder er dæk en overset, men stor administrativ og økonomisk, post på budgettet, forklarer Lui Padkjaer, Key Account Manager i Michelin Solutions.

- Alene det at sørge for korrekt dæktryk på lastbilerne, at dækskifte sker planmæssigt, og at der altid er dæk på lager, er en stor opgave. For Dantra betyder vores samarbejde, at deres mange biler altid har gode, sikre dæk med korrekt dæktryk og lavt brændstofforbrug, siger han.

 

Beregninger fra Michelin viser bl.a., at en lastbils brændstofforbrug øges med 2-4 pct., hvis dæktrykket er en bar for lavt. Samtidig stiger slitagen på dækket med 10 pct. Så alene det fokus på dækkenes vedligehold, som aftalen med Michelin Solutions sikrer Dantra, sparer brændstofkroner og forlænger livslængden på dækkene.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com