Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DAT-direktør leverede flyvende politiske taler

Søgeord:

17. juni 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2262 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Direktør, ejer og pilot i Danish Air Transport A/S (DAT) Jesper Rungholm gjorde noget højst usædvanligt, da han fløj knap 500 passagerer over tre afgange hjem fra folkemødet på Bornholm, fortæller Check-In.dk.

Direktør, ejer og pilot i Danish Air Transport A/S (DAT) Jesper Rungholm gjorde noget højst usædvanligt, da han fløj knap 500 passagerer over tre afgange hjem fra folkemødet på Bornholm, fortæller Check-In.dk.Fra kaptajnsædet i flyets cockpit ytrede direktøren sin uforbeholdne mening over højtaleranlægget om den kritik, der i den seneste tid har omgærdet DAT, som han stiftede i 1989. Jesper Rungholm har nemlig ikke tegnet overenskomst med Flyvebranchens Personale Union for de kabineansatte, kunne Avisen.dk skrive på folkemødets første dag; torsdag i sidste uge.

 

Den information blev kædet sammen med den aktuelle debat om social dumping, og fik således flere fagforeningsfolk og politikere til at droppe DAT til fordel for Bornholmerfærgen, da de skulle fragtes til og fra solskinsøen.

- At man ikke har overenskomst gør ikke nødvendigvis en virksomhed til en dårlig virksomhed. Vi ville ikke have kunnet drive luftfartsselskab i 25 år, hvis ikke vi havde behandlet vores personale ordentligt, har Jesper Rungholm udtalt ifølge Check-In.dk. /anga

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com