Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DAT opgiver norske ruter

Søgeord:

3. maj 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2298 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Danish Air Transport lukker sine to norske ruter fra Stavanger til Florø og Skien. Det sker efter at Widerøe er gået ind på den ene af ruterne.

Danish Air Transport lukker sine to norske ruter fra Stavanger til Florø og Skien. Det sker efter at Widerøe er gået ind på den ene af ruterne.Onsdag aften fløj Danish Air Transport for sidste gang på ruten mellem Stavanger og Florø i det vestlige Norge. Og torsdag aften var det på ruten fra Stavanger til Skien, at DAT’s ATR-42 maskine tog den sidste tur. Efter at have fløjet på ruterne i omkring 15 måneder har DAT truffet en hurtig beslutning om at lukke ruterne. Det skyldes, at Widerøe er gået ind på Florø-ruten.

 

-Widerøe bliver bare ved med at sætte prisen ned, indtil vi trækker os. Så kan vi lige så godt trække os med det samme, forklarer direktør i Danish Air Transport, Jesper Rungholm, til check-in.dk.

Lukningen af Florø-ruten trækker Skien-ruten med sig ned. For indtil lukningerne var det det samme fly, som betjente de to ruter. Og uden Florø-ruten er der ikke økonomi i at bruge flyet til udelukkende at flyve frem og tilbage mellem Stavanger og Skien.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com