Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Davies Turner udvider Polen-servicen

Søgeord:

18. juli 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1012 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Inkluderer hubs i Bristol og Manchester til netværket.

 

Den britiske speditions- og logistikvirksomhed Davies Turner, der kalder sig Storbritanniens største uafhængige speditør, udvider servicen mellem Storbritannien og Polen ved at inkludere selskabets hubs i Bristol og Manchester til netværket.

Servicen tilbydes i samarbejde med den uafhængige polske speditør Raben Group, som Davies Turner også arbejder sammen med i Holland og Tyskland.

 

Danny Southby, leder af Davies Turners europæiske netværk:

- Som tilføjelse til vores eksisterende daglige service fra både Dartford og Birmingham har vi nu også planlagt direkte afgange fra Bristol og Manchester. Servicen opererer ind i Poznan, hvor Raben har hovedkvarter. Det har et betydningsfuldt distributionsnetværk i Polen med flere end 30 depoter og et meget robust og pålideligt samle- og leveringssystem. Det har vokset meget i de sidste 25 år, og vi har udviklet tætte arbejdsforhold på alle niveauer, siger Danny Southby.

Den nye direkte service er et resultat af øgede volumener af stykgods på ruten mellem Storbritannien og Polen.

 

- Polen har været et meget vigtigt import- og eksportmarked for Davies Turner i mange år, og kundernes efterspørgsel fortsætter med at vokse. Vi tilbyder meget konkurrencedygtige dør-til-dør transittider i begge retninger og track and trace på hele turen, siger Danny Southby.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com