Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DB Cargo modtog TUR-pris

Søgeord:

20. september 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

106 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Hædret for togklargøringsuddannelsen.

 

På TUR’s (Transporterhvervets Uddannelser) strategikonference i København modtog DB Cargo TUR’s uddannelsespris for deres indsats for togklargøringsuddannelsen.

 

TUR uddeler hvert år et hæderslegat til en person, organisation eller institution, der har ydet en særlig indsats for udviklingen af de faglige uddannelser.

 

Her gik prisen blandt andet til Jørn Jessen og Jan T. Andersen fra DB Cargo for deres ekstraordinære indsats, som har været medvirkende til, at uddannelsen er blevet moderniseret, og at der i dag uddannes og ansættes faglærte togklargørere inden for godstog, lyder det fra TUR.

 

- Dansk Jernbaneforbund hilser med stor tilfredshed, at deres arbejde har gjort, at der igen uddannes og ansættes faglærte togklargørere inden for godstog. DB Cargo fortjener stor ros for den opbakning og frihedsgrad, de har givet Jørn Jessen og Jan T. Andersen, lød det i indstillingen til prisen, som var indgivet af Dansk Jernbaneforbund.

Udover DB Cargo modtog tidligere uddannelseskonsulent i 3F, Poul Christensen og tidligere chefkonsulent fra DI, Niels Henning Holm Jørgensen, uddannelsesprisen som anerkendelse for deres mangeårige arbejde for transportområdet.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com