Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DB Schenker har fået ny salgschef Vest

Søgeord:

18. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2303 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Rune Rasmussen har pr. 14.10.2013 tiltrådt sin nye stilling efter at have været ansat i Schenker A/S’ salgsafdeling i 2½ år.

Rune Rasmussen har pr. 14.10.2013 tiltrådt sin nye stilling efter at have været ansat i Schenker A/S’ salgsafdeling i 2½ år.Rune vil fremadrettet i endnu højere grad sikre, at den velfungerende salgsafdeling Vest er gearet til den vækststrategi, som Schenker A/S arbejder hen imod.

 

Med Rune Rasmussen, 28, er det en på papiret ung morsingbo, der sætter sig i chefstolen. Alligevel kan Rune allerede præstere næsten 10 års brancheerfaring inden for spedition og logistik. Rune kommer fra en stilling i Schenker A/S som sales executive, har primært beskæftiget sig med salg og key account management og har således i forvejen et grundigt kendskab til sine kunder.

 

-Rune har et stærkt drive og en sund, kommerciel indstilling kombineret med stor omhu for både kunder, kollegaer og DB Schenker. Vi forventer, at han med sin erfaring, dygtighed og flid vil bidrage meget positivt til sin nye rolle, udtaler Kent Larsen, salgsdirektør hos Schenker A/S.

Rune fik sin speditionsuddannelse hos Interfjord i Glyngøre, hvor han arbejdede som luft- og søfragtspeditør, og derefter fortsatte han hos Itella Logistics i Kolding. Sidenhen kom Rune til salgsafdelingen i Schenker A/S og er her nu altså klar til at tage fat på jobbet som salgschef Vest.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com