Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DB Schenker har stillet IFS-sulten

Søgeord:

2. maj 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

216 gange

Læses i øjeblikket af:

1

DB Schenker Danmark opnår flot fødevarecertificering.

 

Ifølge DB Schenker Danmark er det efter et halvt års intenst arbejde lykkedes selskabet at opnå IFS Logistics 2.1 fødevarecertificeringen, der blev bestået på ”higher level” med en score på 99,02 procent.

 

- Det er et fantastisk resultat og et bevis på vores høje ambition omkring kvalitet og dermed vores position på det globale marked. Vi anser IFS-certificeringen som en kæmpe konkurrencefordel, da vores kunder dermed er sikret ordentlige, dokumenterede forhold og processer, som tilsikrer de høje krav, en fødevaretransport stiller, siger Niels Haack Josefsen, chef for DB Schenker Danmarks afdeling for temperaturregulerede transporter i Aalborg.

 

DB Schenker Danmark er, ud over den nyerhvervede IFS Logistics 2.1 certificering, totalt ISO 9001/14001 kvalitets- og miljøcertificeret på alle forretningsområder, filialer og produkter.

- Kvalitet er vores varemærke. Vi har ladet os IFS-certificere for at dokumentere, at vi lever op til en meget høj standard, og dermed elimineres eventuelle spørgsmål om kvaliteten af vores arbejde. Certificeringer er en vigtig del af vores ledelsesstrategi om, at vi vil levere topkvalitet i alt, hvad vi foretager os. Det beviser, vi har styr på samtlige processer i virksomheden og giver tryghed til vores kunder om, at vi leverer logistikløsninger på højeste niveau, siger Henrik Dam Larsen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk