Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DB Schenker Logistics trimmer organisationen

Søgeord:

17. januar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2314 gange

Læses i øjeblikket af:

1

DB Schenker Logistics forenkler sin ledelsesstruktur i Nord- og Østeuropa.

DB Schenker Logistics forenkler sin ledelsesstruktur i Nord- og Østeuropa.DB Schenker Logistics indtager en ny position i Europa i starten af 2014. De tidligere regioner Europe North and East er blevet sammenlagt til en enkelt region for at optimere og forenkle ledelsesstrukturen.

 

Den hidtidige regionsdirektør for Europe East, Göran Åberg, vil overtage ledelsen af region Europe North and East. Karsten Keller, tidligere økonomidirektør (CFO) for region Europe North, vil blive CFO for den nye region.

 

Ingvar Nilsson, regionsdirektør for Europe North gennem de seneste otte år og mangeårig leder af det svenske datterselskab Schenker AB, fratræder i slutningen af 2013 efter 40 år i branchen, inklusive 26 år i DB Schenker. Han vil yde støtte til Göran Åberg i overgangs-perioden. Ledelsen i den nye region vil også blive delvis omstruktureret.

Det regionale hovedkontor er beliggende i den svenske by Göteborg. Den nye organisationsenhed er den næststørste region i DB Schenkers globale netværk med hensyn til salg og den tredjestørste, hvad angår antal medarbejdere. Det omfatter Danmark, Estland, Finland, Irland, Island, Letland, Litauen, Norge, Polen, Rusland, Sverige, Ukraine, Storbritannien og Hviderusland.

 

- Med den nye reorganisering er vi i en bedre position med hensyn til ændringer af betingelser og kundebehov, og vi kan hurtigere reagere på vores kunders ønsker i vores region, som til stadighed er yderst interessant set ud fra et økonomisk perspektiv, udtaler Henrik Dam Larsen, direktør for Schenker A/S.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com