Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nye franske lastvogne triller ud

Søgeord:

26. november 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2254 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Renault Trucks har leveret de første nye T-versioner.

Renault Trucks har leveret de første nye T-versioner.Mindre end seks måneder efter at Renault Trucks præsenterede det nye produktprogram i Lyon, er de første sæt nøgler leveret til det franske firma STAF.

 

Det drejer sig om fire nye lastvogne af typen T High Sleeper Cab med DTI 13 motor, der alle er udstyret med de sidste nye funktioner for at sikre chaufførernes komfort og ikke mindst sikkerhed om bord.

 

Nøglerne blev overrakt til STAFs direktør Kara Mendjel på Solutrans i sidste uge, og det blev gjort af Bruno Blin, direktør for Renault Trucks, og Marc Martinez, chef for Renault Trucks Frankrig.

 

- Kara Mendjel købte de fire langturslastbiler uden selv at have haft mulighed for at prøvekøre en, hvilket viser et enormt tegn på tillid fra hans side. Kara Mendjel er en loyal kunde, som vi har et langvarigt og stærkt forhold til. Han er kompromisløs, når det kommer til kvalitet og ønsker altid det bedste for sine chauffører, understreger Bruno Blin.

Han er samtidigt sikker på, at Renault Trucks imødekommer STAFs høje forventninger.

 

STAF er en førende vognmandsforretning i Ile-de-France regionen ved Paris og driver en flåde på mere end 450 køretøjer, størstedelen Renault Trucks.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com