Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

De ”slemme” til debat

Søgeord:

4. september 2015  |  

Læst i alt:

484 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Pirateri, sort økonomi og maritim sikkerhed diskuteres under Danish Maritime Days.

For andet år i træk, vil Danmarks Rederiforening, Oceans Beyond Piracy og Risk Intelligence i samarbejde med Clipper, sætte fokus på de største og mest presserende maritime sikkerhedsudfordringer.

 

Med eksperter fra hele verden, skal heldagskonferencen diskutere bl.a. pirateri, korruption, og maritim sikkerhed – og forhåbentlig finde frem til nogle håndfaste løsninger. Konferencen er en del af Danish Maritime Days, der løber fra den 5. til den 9. oktober 2015.

 

-Vi har i år valgt titlen ‘Regional Maritime Security Challenges and Opportunities for Governments and Industry’ Det er en unik mulighed, at vi kan samle så mange deltagere fra det maritime erhverv omkring de sikkerhedsudfordringer der aktuelt eksisterer, fortæller administrerende direktør, Hans Tino Hansen, Risk Intelligence.

Målet er at samle konferencedeltagerne, som både har private og offentlige interesser i en fælles indsats omkring nogle af de mest presserende maritime sikkerhedsudfordringer med fokus på Vestafrika og Sydøstasien. Dagen byder på inviterede foredragsholdere, paneldebat og workshops, som skal bidrage til at komme frem til konkrete og praktiske bud på hvordan maritime udfordringer bedst imødegås, både nu og i fremtiden.

-Sikkerhed fylder ekstremt meget for både stater, rederier, søfolk og alle andre der arbejder med skibstransport – derfor er det også vigtigt, at vi samles og diskuterer problemstillinger og fælles løsningsmuligheder. Det gør vi sjældent på tværs af de statslige og private interesser – netop derfor er konferencen her så vigtig, siger chefkonsulent, Morten Glamsø, Danmarks Rederiforening.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com