Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Debat - Infrastruktur til alle!

13. marts 2015  |  

Af Lars Myrup Lassen

Kommentar af branchedirektør Michael Svane, DI Transport.

 

Den trafikale infrastruktur er en vigtig forudsætning for virksomhederne. God infrastruktur gør det mere attraktivt at drive virksomhed i og ud fra Danmark.

 

At det forholder sig sådan, bliver man mindet om dagligt, når man færdes rundt om i det ganske land.

 

Det er imidlertid et grundvilkår, at ønskesedlen er langt længere end pengepungen rækker til. Derfor må og skal der prioriteres.

 

I DI har vi fokus på, at vi investerer klogt. Med andre ord så skal vi sikre det størst mulige afkast til samfundet. Vi arbejder i DI for at blive endnu skarpere i den svære prioritering, således at vi får besluttet og gennemført de anlæg, som har størst betydning for virksomhederne.

Vi har naturligvis fokus på hele Danmark og især de vitale transportkorridorer, som binder Danmark sammen, men også binder Danmark sammen med nabolandene. Et eksempel på en sådan korridor er den såkaldte Jyllandskorridor, der binder Norge sammen med Danmark og videre ned til Tyskland. Denne korridor står måske lidt i skyggen af andre store ønsker til ny infrastruktur, men ikke desto mindre er den strategisk, da væsentlige dele af fremstillingsindustrien i Danmark er placeret i Jylland.

 

Jyllandskorridoren er et godt eksempel på en infrastruktur, som vil fremtidssikre danske arbejdspladser.

 

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

876 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com