Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DEKRA får aftale i hus

Søgeord:

3. oktober 2017  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

943 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Indgår overenskomst med Uddannelsesforbundet.

DEKRA, der er en af Danmarks største private udbydere af transportkurser og –uddannelser, har indgået overenskomst med Uddannelsesforbundet.

 

Indholdet af overenskomsten med DEKRA er på linje med Uddannelsesforbundets tilsvarende overenskomster på det private område.

 

Det private område er nu dækket

Både i Uddannelsesforbundet og hos DEKRA er der stor tilfredshed med overenskomsten.

 

- DEKRA har været meget samarbejdsvillig og konstruktiv i sin tilgang til forhandlingerne. Ud over at vi er meget tilfredse med selve aftalen, glæder vi os også over, at vi nu dækker stort set hele det private inden for vores område med overenskomster, siger formand for Uddannelsesforbundet Hanne Pontoppidan.

 

Koncerndirektør i DEKRA Danmark Peter Laursen ser overenskomstaftalen med Uddannelsesforbundet som et naturligt led i DEKRAs udvikling og vækst i Danmark, hvor DEKRA nu udbyder både erhvervs- og AMU-uddannelser.

- Vi er meget glade for aftalen, som afspejler vores virksomhed og det samarbejde, vi i forvejen har i det daglige med arbejdsmarkedets parter, herunder jobcentre, arbejdsgivere, fagforbund og a-kasser. Med overenskomsten styrker vi vores position som en seriøs partner inden for transportkurser og -uddannelser i Danmark, siger Peter Laursen.

 

DEKRA tilbyder alle former for transportkurser og -uddannelser på områderne for taxi, bus og lastbil. Mange af disse afholdes som AMU-forløb. DEKRA udbyder også erhvervsuddannelse (EUD) til bus- og lastbilchauffør og beskæftiger cirka 250 faglærere og andre undervisere.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk