Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DEKRA

Søgeord:

15. juni 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1562 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Transport Vest: Fokus på chauffør og vognmandsuddannelser.

DEKRA glæder sig til at fortælle gæsterne på Transport Vest om kurser og uddannelser inden for både godstransport og personbefordring.

 

Blandt andet kan du høre om, hvordan den lovpligtige EU efteruddannelse gøres både spændende, relevant og nutidig hos DEKRA. Og hvordan du som enten vognmand eller chauffør kan bygge på dine kompetencer og udvide dine muligheder, eller din forretning, ved opkvalificering inden for kørsel med farligt gods. Selvfølgelig har DEKRA også de store kørekort med i kufferten – til både lastbil og bus.

 

Er du allerede chauffør, og klar til at starte din egen vej med eget navn på bilerne, kan du få mere at vide om DEKRA Vognmandsuddannelser – inden for både gods, bus og taxi. Start din fremtid – sammen med DEKRA. Kig forbi standen og hør hvordan.

Som noget helt nyt har DEKRA lanceret DEKRA Partner konceptet. Det er gratis og er du vognmand kan DEKRA hjælpe dig med at finde din næste chauffør, at holde styr på efteruddannelse og (re-)certificering, at klarlægge medarbejderkompetencer og administration. Hør meget mere – besøg DEKRA på standen.

 

Er du allerede chauffør men mangler noget opkvalificering? Vil du gerne skifte karriere og starte din fremtid inden for chaufførfaget. Kig forbi DEKRA og hør mere om DEKRA Jobgaranti.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com