Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Delacour integreres i DLA Piper

Søgeord:

4. september 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

181 gange

Læses i øjeblikket af:

1

DLA Piper rykker op blandt de største aktører inden for juridisk rådgivning i Danmark.

 

Advokatvirksomhederne Delacour og DLA Piper Denmark blev sammenlagt i sidste uge.

 

Aftalen om sammenlægningen blev indgået allerede den 28. juni 2018. Onsdag 29. August vedtog partnerskaberne i Delacour og DLA Piper sammenlægningen enstemmigt på ekstraordinære generalforsamlinger.

 

Sammenlægningen er et skridt på vejen til at realisere DLA Pipers ambition om at blive en af Danmarks stærkeste advokatvirksomheder.

 

Katalysatoren for at styrke positionen er et ønske om at rådgive kunderne bedst muligt om de mangeartede og komplicerede udfordringer, de står overfor - uanset om de er store eller mindre virksomheder.

 

- Vi kan nu udvikle et endnu mere specialiseret rådgivningsmiljø inden for kerneområder som virksomhedsoverdragelser, fast ejendom og rekonstruktion. Det kommer kunderne til gode, da vi styrker både bredden og dybden i den rådgivning, vi tilbyder det danske erhvervsliv, siger Martin Lavesen, Managing Partner i DLA Piper Denmark i en pressemeddelelse fra selskabet.

Høj kvalitet lokalt

Det lokale fokus og evnen til at betjene danske virksomheder med rådgivningsydelser af høj kvalitet er én afgørende faktor for en advokatvirksomhed af i dag, andre uomgængelige faktorer er global leverancekraft og adgangen til stærke udviklingskræfter.

 

- At være en del af en global organisation med 4500 jurister giver os ikke alene en leverancekraft, der går på tværs af grænser, men også adgang til viden og udvikling af digitale løsninger. Tilsammen giver det os en utrolig stærk platform og en helt unik position i markedet, siger Martin Lavesen.

 

Sammenlægningen under DLA Piper-brandet vil allerede fra dag ét være synlig for kunder og samarbejdspartnere, og over de kommende uger gennemføres den nøje planlagte og omfattende plan, der smelter de to virksomheder sammen.

220 jurister

DLA Piper Denmark har herefter 380 medarbejdere, hvoraf 220 er jurister, fordelt på kontorerne i København og Aarhus. Den samlede advokatvirksomhed styrker sin position på det danske marked mærkbart og forventer i 2018 en omsætningsvækst på op mod 30 procent. På globalt plan er DLA Piper med 4500 jurister fordelt på mere end 40 lande en af verdens tre største advokatvirksomheder.

 

DLA Piper er et globalt advokatfirma med kontorer i mere end 40 lande i Nord- og Sydamerika, Europa, Mellemøsten, Afrika, Asien og Stillehavsområdet.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com