Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Femte DAF til KK

Søgeord:

20. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2258 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Vognmand Karsten Bruun Hansen har kørt DAF siden 1988

Vognmand Karsten Bruun Hansen har kørt DAF siden 1988KK Transport, ved vognmand Karsten Bruun Hansen, Ørsted, har som enkeltmandsvirksomhed eksisteret siden 1982. Dengang begyndte vognmanden med en brugt Mercedes forvogn, som han brugte primært til transport af stykgods.

 

Efterfølgende blev en ny DAF 1900 indkøbt i 1988, og den viste sig at opfylde den unge vognmands forventninger, så han efterfølgende har haft 4 DAF lastvogne af forskellige typer.

 

Da lastbilen fra 2007 skulle skiftes, endte det igen med at den brugte DAF blev udskiftet med en ny DAF. Denne gang en XF 105.510 FTS 6x2 bogietrækker med ATe drivlinie, der er optimeret for at sikre lavest mulige brændstofforbrug.

 

Lastbilen er også udstyret med en ZF AS-Tronic 12 trins gearkasse med automatiseret gearskifte og et enkeltgearet bagtøj, med en udveksling på 1 : 2,69, der også er med til at sikre god brændstoføkonomi. Førerhuset er DAFs velkendte Super Space Cab version med skylights og Zenon lygter

Eftersom lastbilen kører med en pulvertanktrailer, er den udstyret med et hydropac, der er flyttet over fra en tidligere trækker. Det omfatter en hydraulikpumpe, direkte monteret på PTO, samt et meget effektivt køleaggregat bag førerhuset, der betyder, at anlægget kan klare sig med en mindre mængde hydraulikolie.

 

Overflytning og opbygning af hydraulikanlæg er lavet af MidtTank Billund A/S i Ødsted.

 

Den nye trækker er leveret af ESA Trucks Danmark A/S, Kolding, hvor sælger Thomas står for handlen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com