Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Sidste del af Midtjyske Motorvej indvies

Søgeord:

15. maj 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2259 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Tirsdag 27. maj indvier transportministeren udbygningen af Brande Omfartsvej til motorvej – fire måneder før planlagt.

Tirsdag 27. maj indvier transportministeren udbygningen af Brande Omfartsvej til motorvej – fire måneder før planlagt.Søren Andersen, anlægschef i Vejdirektoratet:

 

- Med indvielsen af omfartsvejen sikrer vi et velfungerende motorvejsnet i Midtjylland. Motorvejsnettet er en gevinst for erhvervsliv og borgere i hele området – 12.000 - 15.000 pendlere kommer til at køre på Brande Omfartsvej hvert år. Folk kan transportere sig hurtigere og mere sikkert mellem bopæl og arbejde, og erhvervslivet kan rekruttere medarbejdere fra et større område, samt lettere distribuere varer.

 

Udbygningen af Brande Omfartsvej har været fire år undervejs, herunder to år med vejarbejde. Søren Andersen glæder sig til indvielsen, som sker fire måneder før planlagt:

 

- Både trafikanter og naboer har været meget tålmodige. Vi ved, at sådan et vejarbejde generer, og derfor har vi også gjort alt, hvad vi kunne for at planlægge og udføre arbejdet så hurtigt som muligt i samarbejde med vores rådgivere og entreprenører. Vi har haft rigtig gode vilkår for arbejdet – vinteren har været mild, derfor kan vi indvie vejen før tid.

Selve indvielsen foregår på samkørselspladsen ved Thyregodvej. Transportminister Magnus Heunicke (S) klipper snoren.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com