Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Det blå Danmark på Folkemødet

Søgeord:

14. juni 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2258 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Danske Maritime deltager – i samarbejde med Danmarks Rederiforening og Danske Havne på Folkemødet i Allinge på Bornholm.

Danske Maritime deltager – i samarbejde med Danmarks Rederiforening og Danske Havne på Folkemødet i Allinge på Bornholm.Danske Maritime har sammen med Rederiforeningen og erhvervshavnenes brancheorganisation arrangeret en fælles maritim stand, Det Blå Telt, hvor også flere maritime aktører end de tre organisationer deltager i begivenheder af forskellig art.

 

- Vi er glade for at være med i Folkemødet sammen med de andre blå organisationer. Tilsammen repræsenterer vi et stort og stærkt erhverv, som gerne skal vokse sig endnu stærkere. Vi har en masse, vi gerne vil drøfte med politikerne her ved Folkemødet – både under de planlagte debatter, men mindst ligeså meget ved at gå rundt og tale med folk på området, siger adm. direktør i Danske Maritime Jenny N. Braat, og fortsætter:

- Vi har også her en unik mulighed for at brede budskabet om en succesfuld branche med gode vækst- og beskæftigelsesmuligheder ud til en bredere kreds.

Flere debatter

Danske Maritime deltager i flere debatter under Folkemødet. Ved Folkemødets begyndelse torsdag eftermiddag deltog Jenny N. Braat i en vækstdebat med blandt andre departementschef i Erhvervs- og Vækstministeriet Michael Dithmer, og i dag er temaer som beskæftigelse og klima på dagsordenen. Ved flere debatter er muligheden for etablering af en maritim montørordning blevet debatteret, og Danske Maritime har med tilfredshed kunnet konstatere, at der er stor politisk velvilje om forslaget.

 

Aktiviteterne på Folkemødet, og i Det Blå Telt, fortsætter ugen ud – med både debatter og andre aktiviteter af mere festlig karakter.

I aften er Danske Maritime sammen med SOK og Naval Team Danmark vært ved en cocktailreception på Forsvarets unikke fleksible støtteskib ABSALON.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com