Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Det Blå Danmark har indtaget DM i Skills

Søgeord:

27. januar 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

624 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Arbejdskraftmangel truer.

DM i Skills løber i disse dage af stablen i Aalborg, hvor unge fra erhvervsuddannelser i hele landet mødes for at konkurrere indenfor forskellige fag om at blive landets bedste i netop deres håndværk.

 

For første gang deltager Det Blå Danmarks rekrutteringskampagne World Careers i den årlige begivenhed, som løber frem til lørdag.

 

-Ved at være til stede i Aalborg de næste dage, håber vi at komme i dialog med en masse unge mennesker og deres forældre, så vi kan give dem et indblik i uddannelserne og deres fremtidsmuligheder i Det Blå Danmark. For der er rigtig mange gode muligheder, siger kampagneleder Anne Bay Riisager fra World Careers.

 

Både Danske Maritime og MARCOD har stillet sig til rådighed og været behjælpelig med bemanding af lærlinge på standen. En af dem er skibsmontørlærling Mark Mogensen fra Man Diesel og Turbo, der ser frem til en snak med andre unge på messen.

-Vi har tre rigtig spændende dage foran os, hvor jeg glæder mig til at tale med en masse unge mennesker og give dem et indblik i alle fremtidsmulighederne, som Det Blå Danmark har at byde på, siger han.

 

Initiativet opstod på baggrund af den store mangel på teknisk arbejdskraft. Udover Mark Mogensen kan man på Det Blå Danmarks stand blandt andet møde Fremtidens Maritime håndværker, der stiller op med en virtual reality aktivitet, hvor de unge mennesker kan komme med ombord på et skib.

 

62.000 mennesker lagde sidste år vejen forbi DM i Skills i løbet af de tre dage, hvilket gør DM i Skills til den største uddannelsesevent i Danmark.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com