Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Det er en god investering

Søgeord:

22. november 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ole Munk er personalechef hos Frode Laursen A/S. Han er ikke et øjeblik i tvivl om, at det var en god investering at lade teamleder Johnni Brosholm Jensen uddanne sig til lager- og terminaldisponent hos Selandia i Slagelse.

Ole Munk er personalechef hos Frode Laursen A/S. Han er ikke et øjeblik i tvivl om, at det var en god investering at lade teamleder Johnni Brosholm Jensen uddanne sig til lager- og terminaldisponent hos Selandia i Slagelse.Og det til trods for at virksomheden skulle undvære en vigtig medarbejder, når Johnni deltog i skoleforløbene.

 

Johnni Brosholm Jensen er 36 år og har sammenlagt arbejdet ca. 5 år på lageret hos Frode Laursen i Jyderup. I alt har han ca. 9 års erfaring med lagerarbejde, men undervejs har der været et par afstikkere, blandt andet tog Johnni nogle fag på HF, fordi han på det tidspunkt troede, at han skulle være socialrådgiver.

Men Johnni blev ved med at vende tilbage til Frode Laursen i Jyderup som ufaglært lagermedhjælper og senere hen teamleder, fordi han her trivedes både fagligt og socialt. Det ledte til, at Johnni Brosholm Jensen i 2011 tog en beslutning om at få en uddannelse inden for faget.

 

Han startede nemlig på Selandia i Slagelse for i første omgang at opnå faglært status som lager- og logistikoperatør.

 

Johnni Brosholm Jensen ville også have papir på sine kvalifikationer som leder. Det resulterede i, at han fra juni 2012 også har kunnet kalde sig lager- og terminaldisponent. Og når man spørger Johnnis personalechef, er der ingen tvivl om, at virksomheden har gjort en god investering i Johnni.

- Det var helt oplagt at lade Johnni tage den her uddannelse. Han har gjort det rigtig godt hos os, og sådan en medarbejder vil vi gerne holde på. Det var helt klart værd at investere i Johnni. Vi kan jo også mærke, at han går op i det her, fortæller Ole Munk, der er personalechef hos Frode Laursen A/S.

 

Disponentuddannelsen forløber over 1 år og er tilrettelagt, så man skiftevis er i skole og i virksomheden. For mange virksomheder kan det synes som en stor udfordring. For hvordan skal man kunne undvære den pågældende medarbejder, når der er skoleophold? Om det fortæller Ole Munk:

 

- Det var meget lærerigt at komme ud og møde andre inden for branchen. Man lærer jo rigtig meget af hinanden via den erfaringsudveksling, der også er en del af undervisningen. Det er spændende at høre, hvordan andre griber tingene an, fortæller Johnni.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com