Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DFDS forbedrer Oslobådene

Søgeord:

13. januar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2296 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Rederiet DFDS har netop søsat en stor opgradering af Oslobådene, første skib er PEARL SEAWAYS, oplyser rederiets nyhedsbrev Update Weekly.

Rederiet DFDS har netop søsat en stor opgradering af Oslobådene, første skib er PEARL SEAWAYS, oplyser rederiets nyhedsbrev Update Weekly.Fayard-værftet på Lindø ved nordfynske Munkebo lægger faciliteter og mandskab til de store ombygninger.

 

De inkluderer mange nye og stærkt forbedrede passagerfaciliteter, herunder en ny pizza- og pastarestaurant, større kabiner til familier med børn, ekstra luksuskabiner, bedre konferencefaciliteter, nye wellbeing faciliteter samt modernisering og udvidelse af bar- områderne.

 

Fra sidstnævnte er der fremover lettere adgang til udendørs arealer.

 

Forbedringerne bygger på en spørgeundersøgelse blandt kunderne samt medarbejdernes viden om, hvad der kan sikre den perfekte sørejse på Oslo-ruten, lyder det fra rederiet.

 

PEARL vender tilbage til København 24. januar, mens CROWN SEAWAYS tages ud af drift fra 10. til 31. marts for en tilsvarende opgradering.

DFDS bruger 120 millioner kroner på den omfattende opgradering af de to skibe, der også inkluderer en teknisk opgradering.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com