Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DFDS fyrer i Gøteborg

Søgeord:

22. september 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Den DFDS-ejede ro/ro-terminal i Gøteborg har mistet en af sine store kunder CldN, og det koster efter alt at dømme nu 90 af terminalens medarbejdere jobbet. DFDS har indledt forhandlinger med de berørte medarbejderes fagforeninger.

Den DFDS-ejede ro/ro-terminal i Gøteborg har mistet en af sine store kunder CldN, og det koster efter alt at dømme nu 90 af terminalens medarbejdere jobbet. DFDS har indledt forhandlinger med de berørte medarbejderes fagforeninger.-Vi har nu derfor indledt en forhandlingsperiode med fagforeningerne for at diskutere situationen, og hvordan vi bedst kan tilpasse os den. Den ulykkelige situation er forårsaget af markedsændringer og øget konkurrence, siger Björn Wånge, Managing Director, Gothenburg RoRo Terminal.

 

-Det er derfor meget vigtigt, at vi bliver ved med at fokusere på, hvordan vi kan tilpasse os kundernes ønsker og øge effektiviteten i vores terminal, så vi fortsat kan være en konkurrencedygtig og attraktiv partner for transportbranchen, siger Björn Wånge.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com