Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DFDS køber svenske Karlshamn Express

Søgeord:

31. juli 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2261 gange

Læses i øjeblikket af:

1

For at udvide og udvikle DFDS’ logistikservices mellem Sverige og Baltikum, Rusland og de omkringliggende lande har DFDS opkøbt 100 pct. af aktiekapitalen i det svenske selskab Karlshamn Express AB.

For at udvide og udvikle DFDS’ logistikservices mellem Sverige og Baltikum, Rusland og de omkringliggende lande har DFDS opkøbt 100 pct. af aktiekapitalen i det svenske selskab Karlshamn Express AB.Desuden har DFDS opkøbt de resterende 50 pct. af aktiekapitalen i det associerede selskab Karlshamn Express Baltic SIA.

 

Det oplyser rederiet i en pressemeddelelse.

 

Karlshamn Express havde i 2012 en samlet omsætning på 225 mio. SEK (197 mio. kr.) og har ca. 100 ansatte. Selskabets hovedaktivitet er transport mellem Sverige og Baltikum, Rusland og de omkringliggende lande. Desuden tilbyder Karlshamn Express indenrigstransport og lagerservices.

 

Karlshamn Express’ transport- og logistikservices udføres med forskellige transportformer, bl.a. vej-, jernbane- og skibstransport, og selskabet er en stor kunde på DFDS’ rute mellem Karlshamn og Klaipeda.

Karlshamn Express’ hovedkontor og lagerbygninger ligger i Karlshamn, og selskabet har desuden kontorer i Liepaja, Ventspils, Klaipeda og Kaliningrad.

Strategisk match

Opkøbet af Karlshamn Express støtter DFDS’ netværksstrategi ved at tilføje egne logistikaktiviteter for at støtte det baltiske rutenetværk og ved at udvide udbuddet af logistikløsninger for kunderne. Opkøbet øger desuden DFDS’ tilstedeværelse i en region med en relativt høj økonomisk vækst.

 

Transaktionen skal godkendes af de russiske konkurrencemyndigheder. Parterne har aftalt, at transaktionsprisen ikke oplyses.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com