Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DFDS vinder kanal-slag

Søgeord:

27. juni 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2263 gange

Læses i øjeblikket af:

1

DFDS kan fredag morgen glæde sig over, at de britiske konkurrencemyndigheders har stadfæstet sin tidligere afgørelse fra juni 2013 og vil forbyde konkurrenten, Eurotunnel, at drive færger mellem Dover og Calais med selskabet Myferrylink.

DFDS kan fredag morgen glæde sig over, at de britiske konkurrencemyndigheders har stadfæstet sin tidligere afgørelse fra juni 2013 og vil forbyde konkurrenten, Eurotunnel, at drive færger mellem Dover og Calais med selskabet Myferrylink.Eurotunnel vil få seks måneder til at stoppe færgedriften på ruten, hvor selskabet i forvejen driver togtunnellen under Kanalen.

 

- Da to af driftsselskaberne på Dover-Calais-ruten oplever væsentlige tab, er det fortsat vores synspunkt, at det nuværende konkurrenceniveau er uholdbart og sandsynligvis vil føre til, at en konkurrent trækker sig. Det vil efterlade Eurotunnel, som finansierer Myferrylinks underskud, som en af kun to færgeoperatører samtidig med, at det ejer den konkurrerende togforbindelse, udtaler Alasdair Smith, næstformand for konkurrencemyndighedernes panel.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com