Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DHL afviser salg af Global Forwarding

Søgeord:

26. februar 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1067 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Topchef: Rygterne er falske.

Den globale speditionsbranche har i et par uger holdt ekstra godt øje med nyheder vedrørende speditions-armen hos en af verdens største transport- og logistikkoncerner Deutsche Post DHL; DHL Global Forwarding and Freight (DGFF).

 

Årsagen er, at nyhedsbureauet Reuters i midten af februar bragte nyheden om, at unavngivne kilder tæt på det tyske konglomerat fortalte om, at Deutsche Post overvejede at sælge eller udskille DHL Global Forwarding fra moderselskabet - med Japan Post som mulig køber.

Afviser rygter om salg

Rygterne er naturligvis også kommet den absolutte top i den tyske transportgigant for øre, og for første gang siden Reuters artikler om et muligt salg af DGFF nåede overskrifterne i alverdens transportmedier, tager administrerende direktør hos Deutsche Post, Frank Appel, nu bladet for munden.

 

Det sker i form af et enkelt citat til luftfragt-mediet Air Cargo News, hvor Appel afviser rygterne om, at DHL Global Forwarding and Freight skulle være til salg:

 

- For at rydde op i falske rygter og for at være entydig: Deutsche Post DHL er ikke i færd med at undersøge salget af vores Global Forwarding and Freight Division (DGFF). Vi har en ledende markedsposition i denne branche med et stærkt brand, et globalt netværk uden sidestykke og branchens bedste folk. DGFF er en kerne i vores virksomhed, og vi ser en god fremtid for den som en del af Deutsche Post DHL Group, lyder det fra Frank Appel.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com