Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DHL: Blandet Q2-resultat

Søgeord:

16. august 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

212 gange

Læses i øjeblikket af:

0

DHL-top erkender PeP-udfordringer.

 

DHL-koncernens resultater for årets andet kvartal er en blandet pose med både søde og sure bolcher – dog flest af de søde.

 

Koncernomsætningen landede i Q2 på over 15 mia. euro – cirka 112 mia. kr., hvilket er en stigning på 1,4 procent. Udviklingen var især drevet af vækst i divisionerne Express og Global Forwarding, Freight.

 

PeP-udfordringer

Resultatet af den primære drift, EBIT, faldt dog med 11,2 procent til 747 mio. euro – sammenlignet med rekorden i Q2 2017. Skoen trykker især i koncernens PeP-division (Post – eCommerce – Parcel), hvis Post-afdeling slås med faldende postmængder.

 

Frank Appel, administrerende direktør i Deutsche Post DHL Group:

 

- Resultaterne i andet kvartal er i overensstemmelse med forventningerne. Vores tre DHL-divisioner – Express, Global Forwarding, Freight og Supply Chain – præsterede godt. Vi er klar over de udfordringer, vi har i Post – eCommerce – Parcel, og implementerer de forholdsregler, der skal til for at få divisionen ind på kurs mod langsigtet økonomisk vækst. Vi er overbeviste om, at vi når vores 2020-mål, siger DHL-topchefen.

Han hentyder blandt andet til, at koncernen forventer at øge profitten til 5 mia. euro frem mod 2020. PeP skal her bidrage med 1,7 mia. euro, mens de tre DHL-divisioner forventes at bidrage til dette mål med 3,7 mia. euro.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk