Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DHL først i Etiopien

Søgeord:

14. august 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

156 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Etablerer JV med stort luftfragtselskab.

 

Verdens største luftfragtspeditør DHL Global Forwarding har oprettet joint venture-selskab med Ethiopian Airlines, Afrikas største luftfartskoncern.

 

JV’et har fået navnet DHL-Ethiopian Airline Logistics Services Ltd. og skal forstærke Etiopiens logistik-infrastruktur og -forbindelser. Ifølge DHL bliver DHL Global Forwarding den første globale speditør med en lokal tilstedeværelse i Etiopien, siden den lokale regerings nylige beslutning om at liberalisere nøglesektorer i landet.

 

Tim Scharwath, administrerende direktør i DHL Global Forwarding:

 

- DHL Global Forwarding er en vigtig forudsætning for global handel. Ved at kombinere vores globale netværksekspertise med Ethiopian Airlines’ omfattende viden om det lovgivningsmæssige og operationelle miljø åbner vi op for en vigtig indgang til international handel for Afrikas hurtigst voksende økonomi, og samtidig styrker vi position på det afrikanske kontinent, siger han.

Tewolde GebreMariam, koncerndirektør i Ethiopian Airlines:

 

- Med Etiopiens forventede vækst i bruttonationalprodukt per indbygger på 6 procent frem mod 2022 vil der være en voksende efterspørgsel på logistik fra virksomheder. Derfor er det altafgørende at samarbejde med den rigtige partner for at imødekomme det behov og for at forstærke vores logistiske økosystem, siger han. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com