Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DHL forbedrer jysk-fynske leverancer

Søgeord:

26. november 2015  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1515 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Udenlandske forsendelser kommer hurtigere frem.

Nu får flere jyske og fynske virksomheder det lettere i konkurrencen, hvis de jævnligt handler med udlandet.

 

For kurerfirmaet DHL Express kan nu levere udenlandske kurerforsendelser inden kl. 9 om morgenen til virksomheder i Fredericia, Kolding og Middelfart. Det er lige så hurtigt som i København.

 

-Vi ved, at det for mange virksomheder er afgørende at få deres leverancer så tidligt på dagen som muligt. Jo før de får dem, jo før kan de sende indholdet videre i mere eller mindre bearbejdet form. Når de præcist kender tidspunktet for, hvornår fx en reservedel kommer, giver det dem mulighed for at planlægge deres arbejde langt bedre. Dermed kan de yde en hurtigere service over for deres egne kunder, så det er en win-win situation for alle parter, siger Jan Juel Michelsen, der er Ops Performance Manager hos DHL Express.

Kurerfirmaet har netop fået genindsat et stort Boeing transportfly, der lander hver morgen kl. 05.30 i Billund lufthavn direkte fra DHL Express’ knudepunkt i Leipzig i Tyskland. Flyet vil hver dag medbringe tusindvis af pakker til videredistribution i Jylland og på Fyn. Så snart flyet er tømt, bliver alle forsendelser kørt til DHL’s pakkecentraler i Fredericia og Skanderborg. Her bliver alle forsendelser registreret og sorteret, hvorefter DHL-biler kan køre ud med pakkerne.

 

Det er dog andre byer i Jylland og på Fyn, der kommer til at mærke den hurtigere levering. For DHL Express udvider nu også området, hvor firmaet lover at kunne levere inden kl 12 på hverdage. Nu vil de fleste virksomheder i Jylland og Fyn kunne drage fordel af det.

-Al erfaring viser os, at når først virksomhederne har oplevet fordelene ved tidlige leverancer, så begynder de at kræve det hos deres leverandører. Andelen af virksomheder, der nyder godt af at vi får et transportfly ind hver morgen, forventer jeg derfor hurtigt vil stige, mener Jan Juel Michelsen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com