Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DHL lejer terminal i Gøteborg

Søgeord:

15. april 2015  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

785 gange

Læses i øjeblikket af:

1

7.500 nye kvadratmeter i Landvetter.

Swedavia bygger 7.500 kvadratmeter stor, ny terminal i Landvetter-lufthavnen, og transport- og logistikkoncernen DHL har allerede underskrevet en lejeaftale på det store kompleks for de næste ti år. Det oplyser Swedavia og DHL i en pressemeddelelse.

 

Den nye terminal skal bygges op, hvor der i øjeblikket står en 1.700 kvadratmeter udslidt bygning, der derfor skal rives ned. Byggeriet påbegyndes her til foråret og forventes at tage et års tid.

 

Den nye terminal bliver dermed en del af planerne for udviklingen af logistikfaciliteterne ved Gøteborg City Airport, hvor der planlægges på etablering af to mio. kvadratmeter erhvervsareal til virksomheder inden for logistik, handel og oplevelser, kontor samt hotel og konference.

Historisk satsning

Ted Söderholm, administrerende direktør for DHL Express i Sverige, er begejstret:

 

- Det er en historisk satsning i Gøteborg og i Sverige. Det gør det muligt for os at forbedre vores service over for regionens små og mellemstore virksomheder. Den nye og moderne terminal vil også forbedre arbejdsforholdene for de ansatte, siger han.

 

Landvetter-lufthavnen er en del af Gøteborg City Airport, der ejes og drives af det statsejede svenske selskab Swedavia, der ejer og driver Sveriges ti største lufthavne.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com