Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DHL ny sponsor i FC Nordsjælland

Søgeord:

1. december 2014  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

2005 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Den tyske post- og kurervirksomhed Deutsche Post DHL er ny toppartner og officiel logistikpartner i superligaklubben FC Nordsjælland.

 

Aftalen træder i kraft fra den 1. januar og betyder, at DHL’s velkendte gule og røde logo vil være at finde på spillertrøjerne hos FC Nordsjællands superligahold samt klubbens reservehold og U17- og U19-hold. Derudover vil logoet blandt andet præge klubbens maskot og spillertunnel.

 

DHL ser store værdier i at blive eksponeret sammen med FC Nordsjælland, da de to virksomheder har sammenlignelige værdier. Det fortæller Claus Lassen, der er administrerende direktør i den danske afdeling af DHL Express.

 

Han tilføjer, at det er et af DHL fokuspunkter at være synlige over for de små og mellemstore virksomheder:

 

- Partneraftalen med FCN giver en god eksponeringsplatform, som giver os bedre muligheder for at nå ud til det brede publikum. Derudover er sponsoratet også noget, som vi internt kan nyde godt af. Det vil give et øget sammenhold og noget andet at tale om, når vi mødes ved kaffeautomaten. Og så får vi naturligvis også en god mulighed for aktivere sponsoratet og derigennem invitere både vores kunder og medarbejdere med til nogle spændende kampe, siger Claus Lassen.

Deutsche Post DHL har blandt andet også sponsoraftaler hos den engelske fodboldklub Manchester United, de tyske mestre fra Bayern München og motorsportens Formel 1.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com