Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DI: Kattegat-undersøgelse velkommen

Søgeord:

24. august 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

152 gange

Læses i øjeblikket af:

0

DI-Transport-kommentar: Glem ikke en samlet plan for dansk infrastruktur.

 

Michael Svane, branchedirektør i DI Transport, skriver i en kommentar til beslutningen om en forundersøgelse af en fast forbindelse over Kattegat:

 

»Regeringen afsætter 60 mio. kroner til en forundersøgelse af en fast forbindelse over Kattegat. Det er vi tilfredse med i DI. Ministeren og Kim Christiansen, som i Jyllands-Posten er afbilledet side om side på en badebro, har dermed sat et visionært projekt på landkortet.

 

En mulig fast Kattegatforbindelse har i de senere år spøgt. Det er vel heller ikke for meget sagt, at den har skygget for, at vi har kunnet komme videre med en samlet plan for infrastrukturen. Jeg er derfor meget tilfreds med, at vi nu nærmer os grundlaget for en beslutning.

Når det er sagt, så skal vi have en plan for Danmarks trafikale infrastruktur frem mod i hvert fald 2030. Selv om de store penge først kan bringes i spil efter 2020, så haster det med en plan for hvor vi skal investere pengene henne. Der er mange projekter, som er mindst lige så fornuftige som en Kattegat. De har nok ikke samme visionære kraft, men til gengæld vil de afhjælpe de massive problemer med kø og trængsel.«

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk