Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DI: Konference om arbejdsmiljø

Søgeord:

17. januar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Tirsdag 28. januar kl. 8.30 til 16 inspirerer DI's Arbejdsmiljøkonference 2014 til at nytænke indsatsen for et bedre arbejdsmiljø til fordel for medarbejdere, virksomheder og samfundet.

Tirsdag 28. januar kl. 8.30 til 16 inspirerer DI's Arbejdsmiljøkonference 2014 til at nytænke indsatsen for et bedre arbejdsmiljø til fordel for medarbejdere, virksomheder og samfundet.Konferencen foregår i Odense Congress Center, hvor det produktive arbejdsmiljø er et af dagens overskrifter.

 

- Hvis Danmark i fremtiden skal være et velstående land med en høj levestandard, er det vigtigt, at også arbejdsmiljøindsatsen bidrager målrettet til at sikre produktiviteten i virksomhederne. På den ene side kræver det, at vi fortsat styrker forebyggelsen og håndteringen af fysiske og psykiske helbredsproblemer på arbejdspladsen. På den måde undgår vi sygefravær og udstødelse fra arbejdsmarkedet, lyder det fra DI.

 

Udmeldingen fortsætter:

 

- På den anden side skal vi i arbejdet med arbejdsmiljøet også fokusere mere på alt det, der fremmer energi, robusthed og engagement. Det skaber et bedre grundlag for, at ledere og medarbejdere kan samarbejde effektivt om at realisere strategiske mål for forretningen og dermed sikre arbejdspladser i Danmark.

I år inviterer DI forskere fra ind- og udland til at opdatere deltagernes viden og inspirere til nytænkning på området.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com