Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DI: Sådan får I succes med global mobilitet

Søgeord:

9. januar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2261 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ud- og hjemstationering er dyrt og skal forberedes og planlægges grundigt.

 

Derfor arrangerer DI og Danes Worldwide seminar om emnet torsdag 30. januar kl. 9.30 -14 hos DI, Industriens hus, H.C. Andersens Boulevard 18, København.

Ud- og hjemstationering er dyrt og skal forberedes og planlægges grundigt.

 

Derfor arrangerer DI og Danes Worldwide seminar om emnet torsdag 30. januar kl. 9.30 -14 hos DI, Industriens hus, H.C. Andersens Boulevard 18, København.Hvad skal min virksomhed og jeg være opmærksom på? Både udstationering og hjemstationering er dyrt og skal derfor forberedes og planlægges grundigt.

 

Hvis din virksomhed står foran at udstationere en medarbejder, er der en række praktiske spørgsmål, der skal afklares: Spørgsmål omkring regler og kontraktforhold, skat og sociale forhold og privatøkonomi. Hjemstationering betyder også behov for stillingtagen til praktiske forhold i hjemflytningsfasen.

 

Men der er en række lige så vigtige spørgsmål omkring medarbejderens privat- og familieliv, der har indflydelse på virksomhedernes succes med global mobilitet, og som derfor kræver forberedelse.

Sådan lyder en aktuel melding fra Dansk Industri, der på seminaret 30. januar sætter fokus på vellykket ud- og hjemstationering af medarbejdere.

 

På seminaret kan deltagerne høre nærmere om blandt andet regler, kontrakt- og skatteforhold, omkostninger, medarbejderes privatøkonomi under ud - og hjemstationering, andre virksomheders erfaringer samt tilbud fra Danes Worldwide til den ud - og hjemstationerede familie.

 

Seminaret henvender sig til HR-chefer og HR-medarbejdere samt medarbejdere, der står foran ud - og hjemstationering.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com