Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DI tilfreds med skat på arbejdsudleje

Søgeord:

11. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2265 gange

Læses i øjeblikket af:

1

SKAT har udsendt et nyt styresignal, der præciserer reglerne for, hvornår der skal betales skat af arbejdsudleje i transportsektoren.

SKAT har udsendt et nyt styresignal, der præciserer reglerne for, hvornår der skal betales skat af arbejdsudleje i transportsektoren.Det nye styresignal betyder, at der ikke er tale om arbejdsudleje, når en udenlandsk selvstændig vognmand udfører opgaver for en selvstændig dansk speditions- eller vognmandsvirksomhed i Danmark inden for rammerne af de nuværende EU-regler om international transport, cabotagekørsel og kombineret transport.

 

Dette var ellers det store spørgsmål på DI Transport's årsdag, da et brev fra SKAT til transportvirksomhederne kunne tolkes i den stik modsatte retning. Derfor rejste DI Transport, ATL og Dansk Industri problemstillingen over for skatteministeren og SKAT.

 

-Vi er meget tilfredse med, at sagen er landet ordentligt, og at langt de fleste usikkerheder nu er fjernet. Det er en sag, der har vakt store bekymringer i mange transportvirksomheder. Hvis arbejdsudlejeskatten havde omfattet al transport, ville det have været en dansk skat på køb af transportydelser, som ville have flyttet ordrer og arbejdspladser ud af landet, siger Michael Svane fra DI Transport.

-Vi vil gerne rette en tak til SKAT og skatteministeren for at have lyttet til transporterhvervets bekymringer, som har vist sig at være helt og aldeles berettigede, slutter Michael Svane.

 

DI Transport opfordrer medlemmerne til i tilfælde af tvivl, at man da konsulterer sin revisor og eller advokat.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com