Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Diesel-netværk udvides

Søgeord:

10. december 2015  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1019 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Uno-X åbner nyt truckanlæg ved Nyscan i Roskilde.

Uno-X fortsætter udvidelsen af sit dieselnetværk – denne gang i Roskilde. Åbningen af det nye truckanlæg ved Nyscan på Københavnsvej bliver Uno-X’s anden åbning i december - og anlæg nummer to i Roskilde.

 

Tidligere i december åbnede Uno-X et nyt truckanlæg i Rødby som et led i bestræbelserne på at få landets bedste dieselnetværk.

 

-Roskilde er en vigtig placering. Da vi ønsker at blive landets bedste netværk af dieselanlæg, er det vigtigt, at vi er til stede i Roskilde. Ved tilmed at have fundet en placering på en af de travleste indfaldsveje til Roskilde med rigtig gode tilkørselsforhold sikrer vi, at chauffører har de bedst mulige forudsætninger for at tanke diesel og AdBlue uden at skulle tilskrive deres tur ekstra tid, fortæller Claus Gottlieb, direktør hos Uno-X Energi.

Det nye anlæg på Københavnsvej ved Nyscan bliver Uno-X’s andet i Roskilde. I forvejen har kæden truckanlægget ved DSV på Kumlehusvej i Øm lidt uden for Roskilde. Anlægget er allerede klar til brug, mens den officielle åbning fejres torsdag den 17. december.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com