Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Diesel-træf på AMU-centret

26. april 2016  |  

Det er nu femten år siden, at DEKRA AMU Center Fyn blev stiftet.

Lørdag den 30. april holder uddannelsescenteret åbent hus for dens kunder og samarbejdspartnere i transportbranchen. Foruden lidt godt til ganen vil der blive mulighed for at inspicere skolens ”maskot”: en kæmpestor amerikaner-lastbil med egen chaufførbolig på ladet.

 

Uddannelsescenteret i Odense blev oprettet tilbage i 2001 som rådgivningscenter for transport af farligt gods. Tre år senere blev stedet godkendt som privat udbyder af AMU-uddannelser inden for transportbranchen. Da skiftede det navn fra Dansk Transportsikkerhed til Uddannelsescenter Fyn.

 

Omtrent samtidig, i 2004, blev en medarbejder sendt til USA for at skaffe en af de karakteristiske, langnæsede lastbiler hjem fra Guds eget land.

 

Amerikaner-lastbilen har fungeret som blikfang for uddannelsescenteret gennem det meste af dets historie.

Og mens uddannelsescenteret i Odense skiftede navn til DEKRA AMU Center Fyn fik ”amerikaneren” en omgang grøn og hvid maling, så den passede til DEKRAs farver.

 

Lørdag den 30. april får amerikanerlastbilen selskab på AMU-centerets holdeplads. Her vil nogle af skolens samarbejdspartnere nemlig fremvise nogle af de seneste europæiske lastbilmodeller, så der bliver tale om et rigtigt diesel-træf.

 

Receptionen finder sted fra klokken 10-13 på skolens adresse, Hans Egedes Vej 4 i Odense.

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

876 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com