Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dinotrans rekrutterer yderlige et halvt hundrede filippinske chauffører

Søgeord:

30. september 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2265 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Det Letland-baserede truckingfirma Dinotrans udvider nu sin flåde med yderligere 80 lastvogne og vil ansætte yderlige 50 filippinske chauffører, samt flere lettiske chauffører.

Det Letland-baserede truckingfirma Dinotrans udvider nu sin flåde med yderligere 80 lastvogne og vil ansætte yderlige 50 filippinske chauffører, samt flere lettiske chauffører.Dinotrans endnu en gang betroet det filippinske rekrutteringsselskab STB-DJL Human Link Inc. opgaven med, at bemande sine lastvogne, da den lettiske virksomehde søger yderligere 50 filippinske chauffører til truckingtransporter i Europa.

 

Jobannoncen blev offentliggjort på STB-DJL Human Link Incs hjemmeside i mandags og ansøgningsfristen løber indtil den 30. november.

 

Denne gang søger Dinotrans mandlige lastbilchauffører i alderen 25 – 39 år med fem års erfaring som lastbilchauffør.

 

Det er en fordel hvis ansøgerne har tidligere erfaring fra ansættelse som chauffør hos vognmandsvirksomheder med internationale transporter i Europa og man har erfaring i at køre med europæiske lastvogne såsom MAN, Mercedes, Scania og Volvo.

Endvidere er det en fordel, hvis ansøgerne har erfaring i at køre økonomisk, eftersom det kan blive aktuelt med en bonus i forbindelse med udbetalingen af løn.

 

- Det er korrekt at vi søger flere chauffører, siger Staffan Resare, der er CEO ved Dinotrans til Transport & Logistik iDag/Transportnet.

 

- Vi annoncerer såvel i Letland som på Filippinerne. På trods af, at vi ikke stiller nogen krav på alder eller uddannelse, så har vi vældig få ansøgere fra Letland og der er en tydelig mangel på kvalificerede lastbilchauffører i Letland. Vi håber på at kunne opveje denne mangel ved at at ansætte flere chauffører fra Filippinerne.

 

- Dinotrans Letland har i dag cirka 200 lastbiler i trafik og vi regner med at udvide til 280 lastbiler i løbet af 2014, siger Staffan Resare.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com